Trouwen

Onze feesthoeve d’n Awwe Kooijestal is in 2011 door de gemeente Eijsden-Margraten aangewezen als officiële trouwlocatie voor het sluiten van wettelijke huwelijken op locatie. De trouwserre ligt schuin tegenover de groepsaccommodatie. Al menig bruidspaar heeft voor de combinatie van trouwen, feesten en overnachten op locatie gekozen. Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd van prosecco tot ontbijt. Geheel nieuw in dit concept is onze bruidskamer. Deze kamer is geheel in bruidsstijl, warm en romantisch ingericht voor uw huwelijksnacht.

De bruidsserre wordt aangekleed met witte stoelen in de opstelling die u wenst. Er is een professionele geluidsinstallatie aanwezig, geschikt voor zangers of het afspelen van muziek naar uw keuze. Na het sluiten van de ceremonie is het mogelijk om met uw gasten te toasten op uw huwelijksbelofte.

De gemeente Eijsden-margraten heeft een zeer handige huwelijksdata-gids uitgebracht met allerlei informatie over trouwen. Onze accommodatie wordt vermeld op pagina 4 van deze gids.

 

1

Huwelijksfeesten
Ook overnachten en ontbijt op dezelfde locatie is mogelijk.

2

Mogelijkheden
Al uw wensen zijn bespreekbaar.

3

Zaalhuur
Bij ons betaald u geen zaalhuur.

 • Informatie1

  Klik hier om uw huwelijksdatagids aan te vragen.

 • Informatie2

  Klantcontact Centrum Eijsden-Margraten
  Amerika Plein 1
  6269 DA Margraten
  www.eijsden-margraten.nl
  043-4588400

 • Alle kosten m.b.t. het wettelijk huwelijk worden door de gemeente in rekening gebracht.